Sinema ve Televizyon’da Ürün Yerleştirme Etkinliği

19 Mart Çarşamba Günü sektörden profesyoneller, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğe Hollywood’da, Avrupa’da ve Türkiye’deki ürün yerleştirme uygulamaları ve yasal düzenlemelerin karşılaştırıldığı workshop ile başlandı. Duayen Reklam Ajans Başkanı Turan Başartan’ın moderatörlüğünü yaptığı, öğleden sonra gerçekleşen panelde, ürün yerleştirme konusuna senarist, yapımcı ve kanallar açısından yaklaşıldı. Panele Ma Media Ajansı Yöneticisi Sandra Freisinger, Senaristbir Başkanı İlker Barış, 3P Ürün Yerleştirme Ajansı Başkanı M. Akif Ebiçlioğlu, Net D Proje Geliştirme ve Sponsorluk Sorumlusu Ülkem Gürbüz ile Lab X Kurucu Başkanı Fuat Sami katıldı. Senaryonun yapıma entegrasyon sürecinde yaşanan problemler ve çözümleri çeşitli vaka incelemeleri ile tartışıldı.