IPTV, OTT ve Televizyonun Geleceği Etkinliği

Yeditepe Üniversitesi Gelecek Merkezi olarak “Televizyonun Geleceği” konulu ilk etkinliğimizi 12 Şubat Çarşamba Günü düzenledik. Etkinlik sektörden önde gelen profesyoneller, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğin açılışını Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Cenan Bıçakçı’nın yaptığı organizasyon, IPTV Derneği Başkanı Atıf Ünaldı’nın verdiği “Yeni Nesil TV Formatları’’ semineri ile başladı. İkinci oturumda gerçekleştirilen “IPTV, OTT ve Televizyonun Geleceği’’ paneline İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Şahin, Fight Network Türkiye Genel Müdürü Dr. Volkan Üst, Milliyet ve Güneş Gazetesi Köşe Yazarı Sezin Sivri, IPTV Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cebrail Taşkın ve RTÜK Uzmanı Veli Ünal konuşmacı olarak katıldı. Sn. Ünaldı’nın moderatörlüğünü üstlendiği panele ilgi yoğun oldu.